NK sammarbetar med Hope


Foto: Pressbild NK

NK Glas, porslin och kök gör designsammarbete med designföretaget Hope. I första hand kommer vi få se produkter med anknytning till kök och textil men i fortsättningen kan det även bli andra produkter.

Påskdukning





Foto: Pressbilder från Åhléns.

Åhléns har ännu ett sammarbete med Jimmy Schönning från Äntligen hemma. Här visar han upp olika påskdukningar. Kul med lite annorlunda dukningar, men jag föll nog främst för den första, med alla färgerna. Våren börjar komma, klart man vill ha lite färg på dukningen!

Snygga mönster




Foto: Pressbilder från Cosas

Tekannor och burkar i olika mönster från skånska formgivaren Heidi Hirengen.

3 rum och kök - Sydafrika










Foto: LivingEtc

Jag tycker det är roligt att se interiör från andra delar av världen. Detta hus ligger i Sydafrika och det är en inredningsdesigner som bor där tillsammans med sin man. Yta är viktigt i deras hem, då de vill kunna ta hem många gäster. Stort matsalsbord hör till det viktigaste, då det är den centrala samlingspunkten.

Tänk att ligga i badkaret och blicka ut över vingårdarna. Inte helt fel.

Skapa egna kollage


Foto: Screenshot av mitt kollage.

Polyvore är en rolig sida där man kan skapa sina egna kollage. Jag sökte på interiör eller något liknande, hittade då en del som jag skapade mitt kollage av.

Det finns även mycket när det gäller mode och man kan söka på exempelvis klänningar och få upp de mest använda klänningarna hos Polyvore och därefter också se var man kan köpa dessa. Kul idé faktiskt.

Mer inspiration från Lagerlings






Foto: Lagerlings

Ännu en fin lägenhet till salu hos Lagerlings, med mycket tilltalande inredning! Jag gillar vardagsrummet och dess stora matta, för att inte tala om lampan som passar perfekt här.

Flower Mono


Foto: Screenshot

Min soffbordsjakt fortsätter, sakta men säkert.
Mycket snyggt soffbord från Swedese. Skulle inte vara helt fel i vardagsrummet. Är dock inte det billigaste..
Kan inte riktigt bestämma om jag vill ha ett vitt eller svart soffbord, min velighet är igång som vanligt! 

Nya besökare


Foto: inreda.com

De senaste dagarna har antalet besökare ökat markant på min sida. Mycket roligt!
Vore intressant att höra vilka ni är och hur ni har hittat hit, skriv gärna i kommentarsfältet!

Snabb IKEA-tripp


Foto: Janina Torstensson

Jag var på IKEA för några dagar sen. Det var rea på denna boken så jag passade på!
Mycket fina bilder, en del givande och andra lite mindre givande.. Men helt okej tyckte jag i alla fall.

Jag kollade in de lampor jag tidigare skrivit om och blev lite besviken, mycket mindre och sämre kvalitet än jag trodde. Och som vanligt kollade jag även lite extra på soffborden, tycker fortfarande om bordet IMFORS, men vet inte om det är lite för litet för vår soffgrupp. Har även ett annat soffbord som jag skulle visa men det får vänta tills imorgon!

Nyhet från iittala


Foto: Pressbild från iittala

Förvaring är något jag tycker är kul som sagt.. här kommer ännu en sorts förvaring! Blev lite mycket av den biten nu, men detta var ju en nyhet jag ville dela med mig av:)

Vitriini - en ask, burk att lägga små saker i. Finns i olika färger och storlekar.
Skapa en spännande kombination genom att blanda dem!

Söt förvaring



Foto: inreda.com


Inspirerande hem - Vitt och rustikt




Foto: Sköna hem

Vitt och rustikt - mycket snygg kombination!

Tidlös trä






Foto: LivingEtc

Eftersom jag ofta visar vit inredning så tänkte jag bryta av med lite trä! Trä funkar alltid, det faller aldirg ur trenderna riktigt. Men visst har det varit mer eller mindre av det.

Jag kan tycka att trä ger en mer "hemmakänsla", ett mysigt och varmt intryck helt enkelt. Till ett träbord kan man använda nästan vilka stolar som helst. Liva upp med en färg eller ett annat material, eller varför inte som på några av bilderna ovan - använd en bänk istället för stolar. Gör en egen kombination som ger ett spännande intryck i hemmet.


Guzzini



Foto: House of Hedda

Snygga tillbringare från Guzzini hittade jag på House of Hedda. Tillbringaren har nu kommit i nya färger lagom till vår och sommaren. Gör middagsbordet lite roligare!

Höganäs - Limited Edition




Foto: Pressbilder från Höganäs

Syren är färgen på Höganäs Limited Edition serie. Är den inte underbar!? Jättefin färg som verkligen får fram vårkänslorna! Riktigt snyggt att blanda med vitt också.


Helg i Stockholm

Tillbringat helgen i Stockholm, med lite shopping och melodifestival i Globen! Riktigt kul helg!
Tog en tripp in på Bolagret på vägen hem. En bra butik tycker jag! Okej, blandade priser och lite annorlunda och rolig inredning. Fick med mig en fruktskål och några tesilar hem, men fastande även för denna lampa.

För oss som bor lite längre ifrån denna butik finns det onlineshopping på deras hemsida.


Inred vitt och avskalat










Foto: LivingEtc

Lite spännande är det att se ett hem som är helt utan en framhävande färg. Hemmets inredning och färgval skapar en kall känsla och det här mysiga har kanske svårt att infinna sig, samtidigt tycker jag det är ett väldigt charmigt hem som har hittat sin rätt i den lantliga stilen!

Pyssla med pappersark



Foto: inreda.com

Pappersark som kan användas till mycket. Presentpapper, inslagning av böcker eller varför inte rama in dem som en tavla. Pappersarken är 50 x 70cm, använd fantasin och pyssla ihop något roligt! Dessa nyheter hittar du hos inreda.com.

Rester till nya former


Foto: Sköna hem

Ordet rest förknippar jag med kasta, men i detta samanhand ska vi spara dem. Resterna ska sedan tillsammans skapa något nytt och eget.
Nu för tiden är vi, eller om jag tänker på min generation, väldigt dåliga på att spara rester. Förr tog man vara på allt man hade och var mer kreativ när det gäller hushållet, och nu pratar jag inte bara inredning utan också andra saker så som mat.

Så, rester kan vara spännande och kan tillsammans med något annat bli något alldeles speciellt! Tänk på det. Sköna hem skriver mer om detta ämne här.

Inspiration Takvåning





Foto: Lagerlings

Takvåningslägenheter har något speciellt. Ofta är planlösningen något annorlunda och gör det där extra i hemmet. Detta hem har 6 rum, 275m2 stort, och finns till salu hos Lagerlings. Visst blir man lite sugen när man kollar på bilderna, en egen takterass, en trappa direkt upp till matbordet. Mycket spännande lägenhet!

Badrumsinspiration från Åhléns

Badrum 1: Rosa och vitt


Badrum 2: Mässing och grönt



Åhléns har en del snygga badrumsartiklar. Till våren är det kul med färg, så varför inte rosa eller grönt?
Vill man göra sitt badrum lite annorlunda och eget så tycker jag mässingsserien hade en snygg design.

Bilderna ovan kommer från Åhléns.   

Annorlunda tejp

 

Foto: inreda.com


Tejpa upp din egna bilbana, lätt att ta bort och göra ny. Tyckte det var en rolig idé så var bara tvungen att visa!
Tejpen hittar du hos inreda.com.

Förvara med miljön


Foto: Pressbild från Cosas

Hos Cosas hittar du mycket vad gäller inredning, lite annorlunda och roliga prylar. I hyllan på bilden ser du en förvaringsserie från Dixie. Serien är gjord av återvunnet papper, vilket gör det roliga utseendet. Lite annat än de vanliga förvaringsboxarna man ser överallt!

Inspirerande hem från USA








Foto: Sköna hem

Sköna hem
visar upp ett 1800-talshus som ligger en bit utanför Manhattan. Efter att man har sett bilderna är det svårt att tro att detta hur kan ligga så nära pulsen i New York. Omgivningarna ser helt underbara ut. Huset har gjorts om en del men det genuina gamla har sparats vid renoveringen.

Nonstopmuffins!

Söta muffins där man kan designa toppen lite som man vill. Ta de färger du gillar och gör ett roligt mönster! Receptet finner du här.

Stilrena soffbord från Homeline






Foto: Homeline

Ett nytt soffbord skulle inte sitta fel i mitt hem, har påbörjat sökningen av detta och fann 3 snygga soffbord hos Homeline. Det första och sista soffbordet finns i olika former och storlekar. Alla soffborden finns även i flera färger. Jag fastnade främst för det översta soffbordet som heter Fidel. Vad tycker ni? Kommentera gärna!

När jag åndå skriver om Homeline vill jag passa på att slå ett slag för deras omtalade fåtölj Lady. Den finns med på två av bilderna ovan. En gammal klassiker med ny prägel!

MULTI från Svenska Hem

Ännu en snygg bokhylla! Till denna bokhylla kan du köpa till kuber. Kuberna som på bilden är gröna, finns i flera nyanser. Så som svart, rosa, lila, turkos, blå, gul, orange med flera. Bokhyllan går att bygga i flera olika kombinationer och kan då bli en vägg lång om man vill! Kuberna gör det där lilla extra här tycker jag. Med hjälp av dem kan man sätta sin egna lilla prägel på bokhyllan!


Foto: Pressbild från Svenska Hem

Mixbook

Mixbook är en rolig sida där man kan skapa sina egna fotoalbum. Har man inte tid eller inte tycker om att pyssla själv är detta ett perfekt alternativ. Här kan man också välja att bjuda in sina vänner som kan hjälpa till att fylla på fotoalbumet direkt på internet. Det är ju inte alltid att man själv har dom bästa bilderna!

Det finns en rad olika mallar man kan välja mellan. Enkel eller mer som en scrapbook, det väljer man vad man tycker själv.

En rolig grej skulle vara att samla in recept på detta vis, alla vet väl hur svårt det är att komma på något nytt. Be vännerna fylla på boken och efterhand har man en rad nya recept att välja mellan!
Eller varför inte göra en bok om inredning, för att ge varandra lite inspiration.


Foto: screenshots från mixbook.com

Tropical Home

Foto: LivingEtc

Det är kul att se hem från andra miljöer. Det fina med detta tropiska hem är att man har hittat det där speciella med gamla möbler, samtidigt som man har kvar enkelheten som finns just på dessa breddgrader. Man ser också att inredningen på altan och områden omkring huset ligger i fokus här. För att se fler bilder från hemmet kolla in här.
Hade inte varit fel att ha ett andra hem i ett tropiskt klimat! Jag längtar efter värmen nu, en resa måste bokas i veckan!

Tips - Få bort sladdarna


Foto: House of Hedda

Perfekt för att få bort sladdarna under skrivbordet. Snyggt och lätt! Inte så kul att placera runt i hela hemmet men just under skrivbord skulle det fungera utmärkt! Nästa inlägg kommer att inspireras av varamare breddgrader, som jag längtar så till! Håll utkik!

Vårkänsla med JellyBeans färger




Foto: Pressbilder från JellyBean

Lyx med stort L


Foto: Pressbild från Carpe Diem Beds of Sweden

Carpe Diem Beds
har i denna kollektion sammarbetat med designern Lars Wallin. Kollektionen innehåller inte bara säng utan också sovplagg, pläd, morgonrock och sovkläder.
Lars Wallin har inspirerats av lyxiga hotellsängar när han skapat denna kollektion. Och visst ser sängen riktigt lyxig ut, det är textilierna och kuddarna som gör det där extra! Bilden ovan är en av många fina att titta på när det gäller denna serie. Ett spännande sammarbete, sådana som man vill se mer av.
Så - För att lyxa till sovrummet, byt material och in med mer kuddar!

RSS 2.0