Förnya

Nu är det dags och ta tag i lite detaljer här hemma, först ut blir nog sovrummet. Några prydnadskuddar, nya sängkläder och något att hänga på väggen. Ja så får det bli till att börja med! Såå skoj, dags att leta lite inspiration :)

Förresten så verkar det helt lönlöst att försöka komma in på HM idag, det är väl rean som ställer till det antar jag!

Hoppas ni haft en bra dag :)


kalas-tips!

Foto: Hello Sugar

Hello Sugar har såå fina cupcakes. Kan vara något istället för tårta till ett dop eller ett kalas. Till bröllop tycker jag det ska vara tårta men för de som inte gillar det så är detta ett riktigt bra alternativ även där!


Lantlig dröm
Foto: Mari Eriksson för Sköna hem

Finns inte så mycket mer att säga, vilken dröm!


Söndagsinspiration

Bolaget Inspiration - www.bo-laget.se/inspiration/
Bild från www.bo-laget.se/inspiration/

Vilken mysig balkong, tycker ni inte det? En sådan matta har jag tänkt köpa till vår balkong hela sommaren men inte blivit av.. Vi har inte använd balkongen lika mycket i år, tyvärr så blåser det en del så det måste vara vindstilla för att man ska kunna sitta där och då speciellt om kvällarna.

Jag kommer nog inte kika in här på hela veckan nu faktiskt, jag ska resa iväg med jobbet och kommer nog ha fullt upp. Så till nästa helg kan det nog bli en uppdatering igen!

Hoppas ni får en riktigt bra vecka nu!


snygg pall


Foto: Ellos

..från Ellos och finns i flera fäger. Mycket snygg.


I höst


Foto: Jesper Lindström

.. ska denna fina glödlampa få lysa upp vårt hem! Designern bakom Diamond Lights heter Eric Therner och är en av min sambos närmaste vänner. Mer info om Diamond Lights hittar du här och här.

Återkommer med bild när den är på plats!


Nyheter från IKEA

Ni har väl inte missat att IKEA har kommit ut med sina nyheter på webben. Snart kommer ju även deras nya katalog, längtar!! även om jag kikat lite i webbupplagan redan.. :)

I dag är det en riktig grå slappdag. Har grejat endel här hemma och fått lite gjort i alla fall! Skönt det. Hoppas ni har haft en skön helg!


ord till konst


Foto: Janina Tortensson

Hittade en påse med dessa när jag grejade lite här hemma idag. Visst kan man göra mycket skoj med dem. Sätt de ord du mest tycker om på ett papper och rama in. Snyggt och lätt att förändra när man tröttnar!


Blommor


Foto: Lagerlings

Åh, blommor gör så otroligt mycket i hemmet. Saknar du det där extra eller är sugen på något nytt? En blomma kan hjälpa :)


Små små saker


Foto: Janina Torstensson

Visst är det roligt med de där små små sakerna som gör det lilla extra? Vi köpte nyligen denna äggklocka och vi gillar den skarpt. Har inte haft någon tidigare så denna blev super i köket. Timern är köpt på Cervera och kostade lite över 100kr om jag minns rätt.

Mys här nu, himlen blev alldeles mörk och det mullrar och blixtrar utanför. Hoppas ni också har en bra kväll :)


Söndagsinspiration

Bolaget Inspiration - www.bo-laget.se/inspiration/
Bolaget Inspiration - www.bo-laget.se/inspiration/
Bolaget Inspiration - www.bo-laget.se/inspiration/
Bilder från www.bo-laget.se/inspiration/

Snyggt. Gillar blandningen av vitt, svart och trä. Mmm det kallar jag riktigt bra inspiration!

Har en del bilder att gå igenom här hemma, tror nog allt det kan vara några inspirationsbilder som kan passa in här på bloggen. Men måste bara ta mig tiden att gå igenom dem. Veckan som kommer är även den händelserik, visst är det kul när det händer saker :)


Tips - Coca Cola på väggen?

Hittade snygga gamla bilder i Coca Colas bildarkiv. Vet dock inte hur bra de blir vid utskrift men en del av dem skulle kunna bli riktigt snygga på väggen, verkar vara hyfsad upplösning i alla fall.

Ett litet tips från mig till er, kolla in om ni är nyfikna!


Köpenhamn

Foto: Janina Torstensson, R Blomqvist

En sammanfattning av vår tripp förra veckan - Tivoli, Nyhavn, Ströget och Centralstationen.


Det här med hösten


Foto: Åhléns

Jag tycker inte riktigt om att höstkollektioner trillar in lite överallt, helst när det gäller kläder.. man vill ju inte kolla tjocka koftor med mera redan nu!?

Bilden ovan är en bild från Åhléns höst och jag ville egentligen bara visa kudden med texten. Jag gillar den! Kan nog bli ett köp där.. tror priset låg på 199kr om jag inte minns fel.

Hoppas ni har haft en bra start på en ny sommarvecka! (idag har jag börjat på mitt nya jobb, mycket i huvudet men spännande:))RSS 2.0