Sommar?



Foto: Drömhem och Trädgård via mixr.se, Ragnar Ómarsson.

Regnet öser ner här och det känns mer som höst än sommar ibland...
Kollade runt på nätet och fann dessa bilder, visst blir man lite gladare. Rosa och grön balkong, härligt!

Detta är min sista semestervecka och som det ser ut nu så kommer sommaren tillbaka nästa vecka.. perfekt tajmat ju... :) man får ta vara på kvällarna och helgerna istället.


Knep och knåp


Foto: Janina Torstensson

När R fyllde år kom gästerna bland annat med denna vinflaska och dess tillbehör. Man måste alltså pyssla för att få ut flaskan, vilket kan ta lite tid:). Men visst är den fin som prydnad?

I går var vi i Köpenhamn - på Tivoli, strosade på Ströget, satt i solen i Nyhavn. Åt och drack gott gjorde vi också, en mysig dag helt enkelt med mycket gående. Kanske lägger upp lite bilder senare.

Hoppas ni får en bra dag trots det tråkiga vädret!


En favorit


Foto: Janina Torstensson

Vitriini har blivit en favorit, just nu förvarar jag de smycken jag använder mest i den. Bland annat en ring från Pandora som jag fick när jag tog examen. Asken var också en examenspresent och jag är så glad för allt jag fick då! Tack alla :)

Ett annat användningsområde som jag skulle rekommendera till asken är absolut till flingsalt, passar perfekt.


En lugn stund


Foto: LivingEtc

När vädret inte är på topp, passa på och njut av härliga fikastunder.


Att mörklägga ett rum

Vi har investerat i ett par mörkläggningsgardiner till vardagsrummet, gardinerna kommer från Hemtex och ni hittar dem här. Mycket bra måste jag säga, R är också mycket nöjd.

Anledning till att vi har köpt dessa är att vi har en projektor samt en duk som vi kollar på då vi tittar på film eller använder R´s playstation på något sätt.

Som sagt, gardinerna mörklägger väldigt bra och är lätta att flytta fram och tillbaka på gardinstången. Dessa rekommenderas varmt för er som funderar på att mörklägga ett rum, dock kostar de en slant men det är värt det. När det gäller mörkläggning finns det inte så många billiga alternativ ändå :).

Får se om jag kan få till någon bra bild någon dag.


Ett korg-tips till!


Foto: IKEA Livet hemma

När jag ändå har varit inne på det här med korgar vill jag bara passa på och visa er LIDAN(set om 4 korgar) från IKEA. En korg som tål fuktiga utrymmen, snyggt med en blomma eller några fina handdukar i! Får nog bli en liten koll på IKEA nu i dagarna.

Hoppas ni haft en bra start på en ny sommarvecka:)


Boda - Design House Stockholm


Foto: Janina Torstensson

Japp, i går var vi i Boda och kollade in den nya butiken. Så häftig lokal, de gamla ugnarna fanns kvar och en del av den gamla inredningen. Läs mer om Open Boda här.

Självklart har de passat in shoppens inredning vilket gör det extra snyggt. I butiken finns inte bara Design house stockholm utan även Mateus, Vipp, Stelton, Lexington mfl. En del grejer kan man faktiskt hitta till riktiga fyndpriser även om det inte direkt är billiga prylar. En del av butiken är ju faktiskt en outlet och det är 20% på alla produkter från Design house stockholm.

Ett perfekt utflyktsmål i sommar är vad det är i alla fall, rekommenderas varmt!


Dagens utflykt


Foto: Janina Torstensson

Precis kommit hem från en liten tripp med bilen. Vart vi har varit? - Bilden har svaret!

Så himla fin butik, tänkte visa er men det får bli en annan dag. Ikväll väntar en liten sommarfest, ska bli skoj!

Hoppas ni har en fin lördag :)


när mörkret faller på


Foto: Eget kollage med bilder från Lagerhaus.

Fina lanternot från Lagerhaus, stor 99 kr och liten 39 kr. Blev lite sugen på dem, måste nog in o kika någon dag!

Fredag idag, härligt!! R går på semester så det blir nog lite firande ikväll :) Nu ska jag se om jag får ihop en träff med min syster. Ha en bra fredag!


Ett fint kök



Foto: Lagerlings

Det här med en skål full med citroner, lime eller gröna äpplen. Lite kul är det allt men visst ser det fint ut!

Lägenheten har varit till salu via Lagerlings.


Vykort från Byxelkrok




Foto: Janina Torstensson

Tips på mysigt café i Byxelkrok: Mormors café. Jättemysigt ställe med äldre prägel, du finner det i korsningen/rondellen.


Älskade korgar


Foto: Eget kollage med bilder från Åhléns

Fin fina korgar från Åhléns, perfekta till förvaring av olika slag!

Lite sol blev det idag då jag satte mig på balkongen med en bok en stund, två slappa dagar har jag haft nu.

I morgon hoppas vi på uppehåll och förhoppningsvis lite sol då också. Jag, mamma och mormor har nämligen planerat in en tur till norra Öland för att möta upp min lillasyster men det är ju inte särskilt skoj om det regnar så vi får väl se hur det blir! Sugen på en utflykt är jag i alla fall:)


glass i olika former


Foto: IKEA Livet Hemma

Sommar betyder ju glass och Livet Hemma har mycket bra inspiration. Doftljusen LÖNSBODA är ju alldeles perfekta för glass! Så när ljuset är färdigbrunnet, använd glaset till annat. Glass i vinglas är ju också något som gästerna kanske inte förvänta sig, en kul idé.

Snacka om att man blev sugen på glass nu..!

Här skiner solen som bara den, vill ge mig ut men har åkt på en förkylning.. får se om det blir vila eller om jag trots allt ska passa på att vara lite i solen. Skulle visst bli sämre senare i veckan..

Hoppas ni har en lika solig dag som jag!


Inspiration från Bolaget

Bolaget Inspiration - www.bo-laget.se/inspiration/

Bolaget Inspiration - www.bo-laget.se/inspiration/
Bilder från www.bo-laget.se/inspiration/

Fin lägenhet till salu via Bolaget. Tänk vad man kan göra med lite askar och skålar som ovan, snyggt blickfång tycker jag.

Ha en fortsatt fin måndag!


Det blev en lång paus..


Foto: Janina Torstensson

En oförlåtlig lång paus från bloggen. Ibland får man bara säga ifrån, när man känner att det blir för mycket. Jag hade så otroligt mycket i skolan innan examen och massa annat(roligt) som hände just då.
Självklart är det tråkigt att det gick ut över bloggen men så blev det tyvärr. Jag hoppas att jag har några av er kvar där ute!!

Så vad har hänt sen sist, jag har en kandidatexamen i datavetenskap och hade en supertrevlig examensfest här hemma, Jag har fått jobb - börjar 1 Aug, haft möhippa för en av min närmaste kompisar, varit i Turkiet i 2 veckor med hela familjen(14 pers) så det var fullt ös och alldeles underbart och så har jag hunnit med lite semester här hemma nu också.

Jag hoppas att ni har en fin sommar där ute, själv njuter jag för fulla muggar! Nästa vecka ska jag hoppa in och jobba på mitt gamla sommarjobb men annars är jag ledig fram till 1 Aug.

Jag lovar att uppdatera er snart igen! Ha det bra så länge :)


RSS 2.0