ljusinsläpp

Bolaget Inspiration - www.bo-laget.se/inspiration/
Bild från www.bo-laget.se/inspiration/

Härligt ljust i bilden ovan. Vi har bara fönster åt ett håll i vår lägenhet vilket gör att hallen är lite mörk.. annars så funkar det riktigt bra ändå faktiskt. Men visst hade jag inte sagt nej till köket ovan.. :)


min griffeltavla!


Foto: Janina Torstensson

Hemkommen från en liten picknick med R, vi köpte med oss mat och satte oss vid vattnet en stund. Visst måste man väl ta vara på de härliga kvällarna?!

Och vet ni, jag fyllde ju faktiskt år förra veckan. Då fick jag denna Wallies, en griffeltavla som jag nu satt upp på sidan av kylskåpet. Mycket nöjd!

Idag har jag fått en del gjort och jag hoppas det går lika bra i morgon om inte ännu bättre! Får nu går det undan kära vänner. Veckorna flyger förbi och ex-jobbet ska snart vara klart. Jag hoppas ni har förståelse om jag inte kikar in lika ofta..

Ha en fortsatt fin kväll!Jade Jagger för Indiska

JJ Garland coctail glass
Foto: Indiska

Fint cocktailglas från kollektionen som släpps den 12 maj. Missa inte om ni är nyfikna!


dålig uppdatering..

Ojdå, mycket dåligt bloggande den sista tiden... datorn har inte varit som den ska, fick installera om den i helgen! Inte det roligaste mitt i ex-jobbet såhär.. typiskt!

I helgen blev det även en tripp till huvudstaden, det var skönt att komma iväg lite och underbart väder var det ju också.

Dags för lite andra bestyr här nu, återkommer snart igen!


Rislampa till barnrummet


Foto: Åhléns


Fint från Livet Hemma
Foto: IKEA Livet Hemma

Fastnade verkligen för dessa fina bilder från IKEA Livet hemma. Den där underbara pläden har länge funnits på min önskelista.. undra om den någon gång blir min? Det är inget man bara går och köper sig sådär tyvärr..

Hoppas ni har haft en bra start på veckan! Här rullar det på som vanligt :)
gult och grönt


Foto: Lagerlings

Effektfullt med gula och gröna detaljer.


RSS 2.0