Hej från mobilen!

En iphone app har äntligen kommit för blogg.se. Kör ett test här och se hur det fungerar, appen känns helt okej än så länge i alla fall. Får testa att bifoga bilder vid ett senare tillfälle.

Hoppas ni har en bra tisdagskväll!


förvara snyggt
Foto: IKEA Livet Hemma

Livet hemma har visat två fina bilder på deras skåp HEMNES den senaste tiden. I det svarta skåpet har man målat bakstycket för att göra produkterna mer synliga. Läs mer om skåpet som rummets mittpunkt här och skåpet som ger en hemtrevlig känsla här. Vill man inte förvara textil så varför inte mysiga pysselsaker och sytillbehör.

HEMNES är ett fint skåp där det finns stora möjligheter! Jag gillar både det svarta och det vita..


passa på - rabatt!


Foto: inreda.com

Just nu är det 20% rabatt hos inreda.com, erbjudandet gäller imorgon också så passa på! Nyligen trillade det in en rad olika produkter från Studio Lisa Bengtsson om det är något ni gillar? Jag har inte helt trillat dit för dessa produkter än, men ger jag det lite tid så kanske?!

Jag har haft en mysig helg i Stockholm. Slappat, shoppat, ätit gott och varit på Naturhistoriska riksmusset och även Cosmonova. Skönt och komma iväg en sväng ibland! Kanske lägger jag upp några av mina inköp senare i veckan.

Nu blir det soffan för att ladda inför en ny vecka!


Sitt snyggt
Foto: Lagerhaus

..på sittpuffar från Lagerhaus.


en glimt från sovrummet


Foto: Janina Torstensson

Vårt sovrum en solig septemberdag. Gillar verkligen de blå/vit-randiga påslakanen så de kommer få hänga med ett bra tag. Fick tyvärr inte med de fina knapparna på bild, får bli en annan gång. Påslakanet heter NYPONROS och kommer från IKEA.

Idag har det varit riktigt fint väder och hösten stannade av för några timmar mitt på dagen, härligt! Men visst ska det bli riktigt mysigt med höst. Idag åt jag min första clementin eller satsumas som de också heter nu. Sååå goda, gillar när de är sådär sura! Men det är i alla fall höst för mig.. clementiner och tända ljus :)

Hoppas ni har en mysig lördagskväll! Nu blir det fortsättning på boxen Walking dead som vi började titta på igår. Lite läskig minsann.... men verkar bra!

Vad svårt det var att fota sovrummet med alla skuggor, såg ut som en spöksäng om jag använde den kontrasten som jag brukar :)


We Are What We DoFoto: Frank Form

Färgglada anteckningsböcker från brittiska företaget We Are What We Do. Mixat i böckerna finner man färgglada blad som föreslår goda gärningar. Snyggt och tänkvärt.


köksinspiration

Bolaget Inspiration - www.bo-laget.se/inspiration/
Bild från www.bo-laget.se/inspiration/

Fredag kväll och oj vad trött jag är, men det får man vara!

Jag har kommit in i någon period då jag inte sitter så mycket vid datorn om kvällarna, vilket medför dåligt bloggande tyvärr. Jag hoppas att jag i alla fall inspirerar med de få inlägg som kommer!

Jag har nämnt det tidigare men jag saknar verkligen en Granit-butik i närheten och det är såå tråkigt! Kanske blir det en sväng upp till Stockholm i slutet av månaden, då måste det bli en tur dit!
Så - ni som har nära till Granit, ta till vara på det. Det finns mycket fina saker där.

Trevlig helg på er:)


Höstens trender


Foto: Nina Broberg, Livet Hemma.

Fin bild som få med flera av höstens trender. Trä, skinn, metall som blänker mm. Ja, IKEAS blogg Livet hemma skriver lite om dessa trender här.

Själv har jag handlat på mig några saker till sovrummet. Kuddfodral, bäddset, några fotoramar mm. Ska bara hitta lite tid och fixa till det också.. tycker kvällarna bara springer iväg!

Trender är kul och intressant men ska jag vara ärlig så är det inte jätteofta jag följer dem. Någon liten detalj kanske men annars köper jag det som faller mig in - det som jag tycker om.


RSS 2.0